Mitt Galleri

OM MIG

Hej och välkommen till mitt Galleri, jag är jättestolt och glad som äntligen fått upp denna hemsida. Trägen vinner…

Jag har sedan tidig ungdom fotograferat. Det började med enkla kameror, den försa systemkameran jag hade var en rysk kamera Zenit och när jag bodde i USA använde jag den kameran mest för diabilder. Jag har även filmat en hel del.

Antal foton som jag har lagrat är väldigt många. Det har inte funnits tid till att arbeta med dessa mängder så mycket som jag velat. Jag har ju även en Tandläkarexamen och ägt en tandläkarpraktik med allt ansvar som det innebar, men numera börjar tiden räcka till och jag vågar vara mera offentlig med mina foton samt med min fotokonst.

Då min fru och jag gärna åker till andra länder för att uppleva kulturen där, finns alltid kamerautrustning med. Barnen kallade mig för ”paparazzo” då vi reste med barnen.

På denna sidan lägger jag även ut lite bilder från resor, men mest vill jag visa upp den Fotokonst som jag även ställer ut med och som jag säljer.

På sidan över fotokonst ser du ett urval av de tavlor som finns till försäljning. Dessa går att få i olika storlekar beroende på motivets placering i bilden.

Maila mig gärna för prisuppgifter och även om du har andra frågor. Jag vore tacksam för feedback på bilderna jag visar på denna sida.

MVH

Michael Nilsson-Ström

Föregående Inlägg

© 2023 Mitt Galleri

Tema av Anders Norén