Mitt Galleri

FOTOKONST I MITT GALLERI

Dessa nedan verk (som här innehåller vattenstämpel), är fotokonst som har tryckts på canvasduk tillverkad av specialgjort polyesterväv med en HP-certifierad beläggning. Ramen är tillverkad av gran i toppkvalitet. Ramen är ungefär två cm djup. Motivet som är tryckt på denna högkvalitets konstnärsmålarduk med speciella HP latexfärger, garanterar färgsäkerhet i minst 75 år.

Verket har en upplaga av 20 st oavsett storlek på motiv. Verkets nummer är markerat längst ned på ramen som X/20 där x står för detta verks nummer.

Fotograf och konstnär är Michael Nilsson-Ström född 1957. Michael har fotograferat sedan barnsben, men under bl.a.  grafic art studier 1974/75 i San Diego, USA upplevde Michael spelet mellan starka färger och naturligt ljus som spännande och Michael fastnade för impressionismens konstnärer.

Under 2000-talet har Michael arbetat med motiv innehållande oftast mer skarpa kontraster och starka färger tillsammans med det naturliga ljuset som ett viktigt redskap. Motiven är hämtade från olika delar av världen. Michael är sedan 1986 bosatt i Västerås och mestadels autodidakt inom foto och konst.

CHATNAM

DROTTNINGHOLM

GARDEN BY THE BAY

GULA KATTEN

HUSET I BERGEN

NUBBLE

PORTLAND HEAD LIGHT

RÖDA CYKELN

SLOTT I DIMMA

TREENIG

AGGARP

FLOWER POWER

CAPE COD GARDEN

LAST ROSE

PETRONAS TWIN TOWERS

RUDBEKIA

SHORTCUT

UTSIKTEN

SEED

VÄSTERHAVET

CANONLOVE

HUMLEBLOMSTER

KVARNEN

HÖSTFORS

GRIPSHOLMS SLOTT

KRETASTRAND

LITEN MÖTER STOR

KRETAVIK

VINTERKVÄLL I VÄSTERÅS

VINTERNATT I VÄSTERÅS

BOSTON

FAR OCH DOTTER

BUSH PLACE

FOR SALE

© 2024 Mitt Galleri

Tema av Anders Norén